trademarkt

GER UKfacebook aqu 32

ÍRJ TE IS VÉLEMÉNYT!velemenyek

„Nem tagadom, elkeseredésemben korábban már gondolkodtam plasztikai sebészeti megoldásokban is. Azonban mindig ott volt bennem a kérdés: vajon ez megoldja-e a bennem megbúvó tisztázatlan kérdéseket, kioldja-e belőlem azt a sok, lerakódást", amit, begyűjtöttem" már eddigi életem során ? És mi van akkor, ha nem, ha csak még rosszabb helyzetet idéz elő a belsőmben, hány műtétre lenne akkor még szükségem...??? Természetesen a plasztikai sebészetnek és sok más kezelésnek is megvan a maga helye, szerepe a gyógyításban, alakformálásban, én mégis ezt a szelíd és rendkívül hatékony módszert választom továbbra is és mindenkinek javasolom, hogy próbálja ki, hangolódjon rá a saját belső énjére, tisztítsa ki stressz blokkjait, fiatalodjon, csinosodjon, formálódjon Franz kezeléseinek segítségével.”

Dr. Szakolczai Éva szakorvos, Igazgató Főorvos

„Itthon kevés zenész figyel arra, hogy fizikailag is vigyázzon magára. A hegedűsök például negyvenéves koruk körül már tele vannak hátfájdalmakkal, ízületi, csukló és karproblémákkal. Nekem is nagyon görcsös a vállam, itt "jön ki" minden stressz. Már régóta kerestem egy jó masszőrt, aki tudna ezen segíteni, és egy ismerősöm révén jutottam el Franzhoz. Ő már az első találkozásunkkor öt perc alatt kimasszírozta a vállamból a szűnni nem akaró fájdalmat. Ez annyira segített, hogy később egy háromórás nagykezelésre is visszamentem hozzá. A kezelés alatt időnként ugyan fájdalmas volt, amikor Franz a különböző blokkokat oldotta, de utána egyszerűen könnyű voltam, úgy éreztem magam, mintha röpködnék, ugyanakkor nagyon nyugodt voltam. Fantasztikus érzés, mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja!”

Illényi Katica

web illenyi

„Van aki joginak öltözik, de Te az vagy, Franz!”
Ajánlólevél

Láma Ole Nydahl

 

web ole

„Picinyem! Pont az látszik meg mindenkin, amit megeszik! Most a kezelések után  újra aktív vagyok és még fogytam is 40 kilót! Köszönöm Franz!”

Bettina Stark

bettina1

„Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta. Különleges élményben lesz része, mivel észrevehetően megváltozik tőle az élete, az egész szemlélete, testének összes funkciói. Az enyém is alapjaiban megváltozott, amit csak köszönni tudok. Én rendszeresen tapasztaltam, hogy a kezelés alatt testem ideális formát vett fel, zsírpárnáim minimálisra csökkentek, az idegi feszültségeim oldódtak, kiegyensúlyozott életem lett. Ajánlom mindenkinek, mert ez a kezelés  valóban rendkívüli és egyedi. Szerintem minden pénzt, időt megér ennek az újfajta módszernek a kipróbálása. Köszönöm még egyszer, hogy részese lehettem ennek a precíz, kifogástalan munkának, hozzáállásnak.”

Tina T.

AIRMID email alairas

 

Human Super Sense - Emberi Érzékelés Felsőfokon

Egyedi, speciális testkezelési módszer, az idegpontokon történő változások frekvenvenciájának érzékelésével.
A probléma okát kezeljük, nem a tünetet!
Eredmény: egészséges, ideális testforma, visszafiatalodás, energikus, hosszú élet, családi boldogság, gazdasági sikerek.
Budapest, masszázs, tanfolyam, szépség, egészség

budapest masszázs tanfolyam szépség egészség